Slovensku by pomohla väčšia mobilita pracovnej sily.
Najväčšiu koncentráciu pracovných príležitostí vnímame prevažne na území západného Slovenska a riešiť by to mohla najmä zvýšená mobilita...
SUROVINY:
POSTUP:
- Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso a opečieme do zlata.
- K zmesi pridáme kukuricu a fazuľu (ak používame z konzervy, treba ich nechať odkvapkať), osolíme, okoreníme a pridáme čili (ak nemáte radi, vynechajte).
- Zalejeme lúpanými paradajkami a necháme odpariť vodu (zmes musí byť hustejšia, aby sme vedeli plniť tortily a nevytekalo nám to).
- Na druhú rozpálenú panvicu si dáme na sucho tortilu, ktorú z polovice posypeme syrom. Na syr rozprestrieme pripravenú zmes (opäť len na polovicu tortily) na ktorú môžeme dať opať strúhaný syr. Tortilu prehneme na polovicu a z každej strany opečieme.
Tip: ako prílohu môžeme podávať šalát, pečené zemiaky alebo hranolky ;-)
Dobrú chuť