Odvetvie podnikových služieb (BSS) sa v posledných rokoch stalo hlavnou hnacou silou globálnej hospodárskej expanzie a je významným zdrojom pracovných príležitostí. Celosvetovo si tento sektor udržiava svoju kľúčovú úlohu v globálnej ekonomike tým, že poskytuje podnikom nákladovo efektívne a účinné prostriedky na riešenie ich neustále sa meniacich požiadaviek.

Vzhľadom na očakávanú expanziu tohto trhu je nevyhnutné pochopiť jeho rozsah, geografickú koncentráciu a prevládajúce trendy na všetkých kontinentoch. Pri prenikaní do prostredia BSS v 14 rôznych krajinách je rovnako dôležité identifikovať hlavné prekážky a výhody, ktoré definujú tento rýchlo sa vyvíjajúci trh.

Dúfame, že náš prieskum vám poskytne zaujímavé a užitočné informácie o kľúčových krajinách, v ktorých spoločnosť Grafton pôsobí v oblasti podnikových služieb.

Údaje o mzdách boli získané prostredníctvom porovnávacej analýzy miezd v 432 organizáciách poskytujúcich služby podnikom, ktoré spolupracujú so spoločnosťami holdingu Gi Group. Údaje o mzdách boli agregované na základe analýzy databázy náborov a rozhovorov s kandidátmi v 1. a 2. štvrťroku 2023.

Prieskumy poskytujeme našim súčasným alebo budúcim klientom resp. ich personálnym oddeleniam.

Meno a priezvisko
Kontakt

Odoslaním formulára súhlasíte so spracovaním vašich osobných údajov v súlade so zásadami spracovania osobných údajov.